Czoma Krisztina -angoltanár

 vipangol.hu - Ha tényleg szeretnél megtanulni angolul... | E-mail: vipangol@gmail.com | Mobil:70/450-6452

Referenciáim
Nyelvvizsgák
TOEFL felkészítés
Állásinterjú tippek
Órarend
Kapcsolat

Rererenciáim


 

Az USA beli továbbtanulásomhoz volt szükségem a TOEFL iBT angol nyelvvizsgára. Krisztára az interneten keresztül bukkantam rá. A kítűzött cél a "proficiency" szint elérése volt. Kriszta rengeteng információt szerzett és mondott el a vizsgáról, a tanuláshoz szükséges minden anyagot és programot biztosított. Az összes óra oldott, fesztelen légkörben zajlott. Kriszta hozzáállásának, szaktudásának és segítőkészségének köszönhetően szeptemberben sikerült egy 91%-os (109/120 pont) vizsgát tennem, ami a C2 szintnek felel meg. Köszönöm Kriszti!

/Kamarás Ádám/ 

 

"A külkereskedelmi főiskolai diplomámhoz szükséges volt egy szakmai középfokú nyelvvizsga, ezért az EURO-PRO vizsgára készültem. A felkészítésem sikeres volt, sőt, ezután nem sokkal a komplex felsőfokú vizsgát is abszolváltam az Euroexam rendszerében. Kriszta nagyfokú rugalmassággal, szakértelemmel és kommunikációs fókusszal segítette a munkámat, amit a fenti eredmények igazolnak. "

/Dr. Kozma G. - személyi titkár/

"Már többször nekifutottam az angol nyelvtanulásnak de mindig kedvemet vesztettem , mert nem volt sikerélményem. Krisztina módszereivel, ha nem is tökéletesen, de már beszélgetni tudok számos témáról cégünk külföldi partnereivel. Ez a siker nagy részben neki köszönhető."

/Tamás A. – Mediterrán Építőház/

"Számos angoltanárnál megfordultam már tanulmányaim során, de mind közül Krisztinát találtam a legjobbnak. Rövid időn belül sikeresen felkészített egy állásinterjúra és ezen kívül önbizalmat is öntött belém. Köszönöm Krisztina! :-) nélküled biztos nem ment volna!!!!"

/Magyar A. - főiskolai hallgató/

"Az egyetemi tanulmányaimhoz szükségem volt egy középfokú, üzleti, szakmai nyelvvizsgára (EuroPro B2). A felkészülés során különös hangsúlyt fektettünk a beszédre, amire azért volt szükség, mert nagyon ritkán használom az angolt. Szóval korrektül felkészültünk. A vizsgán 84% > happy end :)"

/Albert J./

" Drága Krisztina!!!

Én is szeretnék nyilatkozni a honlapodon,mint a JOICO Oktató fodrásza,aki NÉLKÜLED semmit nem értett volna a JOICO Akadémián!!:)))
És ha nem tanítottál volna meg akkor nem tudnám átadni a tudásomat most a magyar kollegáknak!
Szerintem ez egy igazi success story!!!:))))
És menő egy ilyen sztorit felrakni a honlapra:))"

/Szikriszt József – fodrász/

"Kriszta a TOEFL vizsgára való felkészülésem során volt a segítségemre. Csak a legjobbakat tudom róla elmondani, felkészült, megbízható és mindezek mellett nagyon kedves és figyelmes tanár, megnyerő személyiség. Bátran ajánlom Őt mindenkinek."

/Lőrincz Vilmos - informatikus/


 


Ön itt áll: Bemutatkozás-Referenciáim

Következő: Nyelvvizsgák